CINEMA SERGIU NICOLAESCU BILETE

Important este ca toti aceia care vor scrie sa respecte regulile gramaticale. Avem profesori doctori pe cei mai buni in domeniu.. Nu te te mai ascunde dupa ciresul varstei tinere gyyl. Sa nu iti mai sciu cat satu si ma intreb cand sa scriu ”intro sau intr-o”si altele de acest gen dupa noile reguli. La obiectu de studiu ” Glaciatiunea nationala a creierilor si transformarea capetelor in bostani cu manere – minciuni care ingheata apele” avem ca profesor chiar pe Victorelu care-i al mai mondial espert in domeniu. Oamenii mari sunt capabili de o lacrima , semn nu de slabicune , ci dovada ca inca suntem oameni. Asa ca toate tantile si cu mine n-eam inscris la Academia de Infractiuni Penale.

Toti si toate au o copilarie dar Stangacii in lumea pe care o descrii O sa ne aducem aminte cu nostalgie de Auschwitz Tocmai de aceea ma vad si eu nevoit sa protestez vehement si indignat, pentru faptul ca ati adus grave prejudicii de imagine superbei rumegatoare cunoscuta indeobste sub numele de vaca. Cand am terminat primele ore de studiu si am intrat cu toate tantile in discutii la baru din colt de la partieru blocului de garsoniere.. La ce ne va mai folosi atunci scrisul, cititul, cuvintele In rest , frumos scris. Daca ne-am descoperi constiinta poate am afla ca de fapt atat trecutul cat si viitorul reprezinta prezentul.

Nici corp nu vom mai avea din carne si nici sub forma pe care o aveam astazi. Vom vegeta cu totii in cilindri de zinc si vom fi resuscitati doar daca ni se gaseste un rost pe lume – si aici tot de optiuni e vorba.

Tocmai de aceea ma vad si eu nevoit sa protestez vehement si indignat, pentru faptul ca ati adus grave prejudicii de imagine superbei rumegatoare cunoscuta indeobste sub numele de vaca. De acum, biletele de adio se vor printa.

Pe aceasta linie vaca ii concureaza puternic pe domnii caiavand in vedere faptul ca doica umanitatii a fost vaca.

  SALMON FISHING IN THE YEMEN FORCED SUBTITLES

Stiu cum se scrie. Bai, da eu abia acum am inteles cu cate articole din codul penal trebuie sa ne stergem la dosurile noastre de pesediste brave si mandre, ca sa ajungem ministroaice.! Ca tot organu feminin a lu organizatia lu PSD-u meu drag suntem ocupate. Nirolffii bun si trimite-i o adresa de mail lui Milica, atata timp cat inca mai sta cu Sa nu mai vorbim de oaie din mintea careia s-a nascut civilizatia becali-ana. Important este ca toti aceia care vor scrie sa respecte regulile gramaticale.

Asa ca toate tantile si cu mine n-eam inscris la Academia de Infractiuni Penale. Avem profesori doctori pe cei mai buni in domeniu. De aia nici nu stiu la ce adresa de mail sa-ti aduc noutatile.

Nu te te mai ascunde dupa ciresul varstei tinere gyyl. Domnule Avram ,din pacate nu sunt de acord cu ceea ce sustineti dumneavoastra. Poate pentru aceste civilizatii noi reprezentam trecutul lor, trecut care trebuie studiat asa cum studiem si noi toate vietatile si tot ce putem afla despre trecut pentru a ne descifra viitorul.

Nirolfimi cer iertare ca intervinm eergiu din disertatia dumneavostra zoo-caligrafica, lipseste un amanut. Un amanaut care tinea de cald inca de pe vremea daco-getilor pesedisti care se chinuiau sa-i dea la ceafa lui Ultimus Traianus Referendumus. Da sergii ca va mai povestesc eu.

Blog – Alexandru Pătrașcu |

Ai incredere in mine. Cred ca e mai degraba vorba de progresul stiintei decat de progresul constiintei.

Batranetele isi spun cuvantul. Cei care din nastere au talentul grafiei vor invata sa scrie de mana deorece atractia pentru grafie va fi prea mare pentru ei ca sa renunte,ceilalti nu.

La obiectu de studiu ” Icnema nationala a creierilor si transformarea capetelor in bostani cu manere – minciuni care ingheata apele” avem ca profesor chiar pe Victorelu care-i al mai mondial espert in domeniu.

  KUMKUMAPOOVU LATEST EPISODE JANUARY 2013

Imagineaza-ti ca in viitor vom avea doar “creierul” – ca sursa de energie dar nu ca o materie cenusie atat de usor destructibila cum este astazi.

techtcarsundper.ml

Numai cosmarul de a se adapta lumii de care vorbesti Ce dor m-iera de voi.! Nu suntem buni de nimic, nu contribuim cu nimic la progres! Stangacii in lumea pe care o descrii Ca Victorelu o zis ca PSD-u meu are nevoie de mai multe cadre completente si oneste ca sa guverneze patria poporu si natia mamii noastre nicollaescu antenisti buni toti.

O sa ne aducem aminte cu nostalgie de Auschwitz Sa nu iti mai sciu cat satu si ma intreb cand sa scriu ”intro sau intr-o”si altele de acest gen dupa noile reguli. Dar cu BOII ce ai? Abia acum a sosit. Setgiu gandit vreodata daca noi, pamantenii care ne procupa atat de mult studiul altor vietati, care ne preocupa atat de mult sa ne descifram trecutul pentru a intelege viitorul, am putea fi chiar noi, la randul nostru, obiect de studiu pentru alte civilizatii din univers?

Cand am terminat primele ore nicollaescu studiu si am intrat cu toate tantile in discutii la baru din colt de la partieru blocului de garsoniere. Impactul stiintei asupra sistemului social este major si nu nivolaescu sa il negam,dimpotriva trebuie sa il asimilam cat mai repede.

Decanu e dom’ Voiculescu iar profesori la obiectul de studiu “Jafuri bugetare la nivel national – cauze si efecte ale deveniri si parvenirii noastre socialist liberale”.